IT Service 

Tripple Core IT Solutions is gespecialiseerd in netwerken en infrastructuren, met snelle levertijden van materiaal en betaalbare installaties & onderhoudscontracten. Tripple Core is gespecialiseerd in migratietrajecten van Windows9x/NT/2000 naar een Windows 2003-omgeving, het introduceren van e-mail & Intranet en het plaatsen van een eigen website op het Internet. Indien gewenst worden opleidingen verzorgd in het gebruik van deze implementaties.

Technology Consultant
De Technology Consultants bij Tripple Core adviseren bedrijven in hun beheerafdeling en implementatie van onderhoudscontracten (Service Level Agreements). Tevens adviseren Technology Consultants op het gebied van architecturen en infrastructuur bij klanten en begeleiden de invoering van nieuwe technieken. Door middel van een QuickScan wordt de IT-infrastructuur ge´nventariseerd en in een rapport het advies gepresenteerd.

Onderhoud & beheer
Om de kwaliteit & continu´teit van het gehele netwerk te garanderen en de kosten te beheren kan door gebruik te maken van een onderhoudscontracten het netwerk worden uitbesteedt aan Tripple Core. De verantwoordelijkheid van de ICT automatisering wordt hierbij uitbesteed. Ook bestaat de mogelijkheid om tijdelijk onderhoud, expertise of ondersteuning te verzorgen.Installatie IT-infrastructuur
Op een efficiŰnte wijze en vast afgesproken budget worden installatie werkzaamheden verricht. De vakbekwaamheid zijn onder andere Windows NT/2000/2003, Active Directory, Citrix server XP, fouttolerantie systemen zoals RAID-5 en Cluster Server, Exchange 2000/2003, koppelingen naar het Internet met Cisco routers, ontwerp & implementatie Intranet en websites.Na implementatie worden installatie documenten gemaakt en bijgehouden. Voor onderhoud en calamiteiten kan hierop een beroep worden gedaan.

Detachering
Naast Technology Consultant, Onderhoud & beheer en Installaties biedt Tripple Core de mogelijkheid om IT Professionals in te huren. De IT Professionals zijn CNE, CCNA of MSCE gecertificeerd en bijgeschoold in ITIL en projectmatig werken.

E-Business
Het maken van websites voor het Internet, het ontwerpen en bouwen van een Intranet met o.a. discussiegroepen of 3D-animaties voor professionele presentaties, Tripple Core kan deze producten voor u verzorgen. Door nauwe samenwerking met diverse partijen kan het gehele ontwikkeling, zoals domein registratie als complete e-commerce omgeving door Tripple Coreworden begeleidt.